Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΣΤΥΛΑΣ: ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του σπουδαίου αγώνα υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μεγάλη δύναμη, τεράστιο λαό αλλά και πολλούς εχθρούς

Για την θετική εξέλιξη αναφορικά με την τελική διεξαγωγή του μεγάλου φιλικού ανάμεσα στον Άρη και τη Μπόκα Τζούνιορς μίλησε στον ρ/σ «Yellow Radio», ο Ρήγας Στύλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του σπουδαίου αγώνα:

«Τέλος καλό όλα καλά. 8 Νοεμβρίου έρχεται η Μπόκα. Δουλεύαμε 45 ημέρες, όλοι νύχτα για να καταφέρουμε να κλείσουμε αυτό το μεγάλο φιλικό. Δεν έφερε καμία ευθύνη ο Άρης. Εμείς καλέσαμε κάποιον να έρθει στην χώρα μας, ο συγκεκριμένος κάποιος μπορεί να μην μπορεί να έρθει εκείνη την συγκεκριμένη μέρα, όπως συνέβη με την Μπόκα και τον αγώνα κυπέλλου».

Για το με ποια ομάδα θα έρθει η Μπόκα είπε: «Με το ποια ομάδα θα έρθει είναι καθαρά θέμα τεχνικού επιτελείου της Μπόκα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι θα έρθει η Μπόκα Τζούνιορς».

Για το ποια μέρα θα έρθει η Μπόκα είπε: «H Μπόκα θα έρθει 6 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Δουλεύαμε 45 ημέρες, όλη νύχτα και καθημερινά βρίσκαμε ένα εμπόδιο, τώρα άμα ήταν τυχαίο η όχι χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να το πω. Εμείς κρατάμε ότι εν τέλει κλείσαμε το φιλικό».

Για το αν έχουμε και άλλα μεγάλα event να δούμε στο μέλλον είπε: «Αυτό ήταν η αρχή, ας ανέβει ο Άρης με το καλό και θα δείτε πολλά καλύτερα πράγματα σας το υπόσχομαι αυτό.

Αυτό που κατάλαβα πάντως όσο καιρό συνεργάζομαι με τον Άρη έχω καταλάβει ότι ο Άρης έχει τόσο μεγάλη δύναμη και τόσο τεράστιο λαό αλλά έχει και πολλούς εχθρούς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο «θεός του πολέμου» τον «πόλεμο» δεν θα τον χάσει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ