Skip to main content

Στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ η εταιρεία της Θεσσαλονίκης Dotsoft

Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας

Στην Εναλλακτική Αγορά, ΕΝΑ Plus, του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαπραγματεύεται από σήμερα η μετοχή της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη Dotsoft, μετά την έγκριση που εξασφάλισε από την Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών.

Συγκεκριμένα, άρχισε η διαπραγμάτευση του συνόλου των 3.120.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας με ονομαστική αξία 0,10 ευρώ ανά μετοχή, με την τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης να έχει ορισθεί στα 3,85 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Dotsoft - Ολοκληρωμένες Λύσεις Τεχνολογίας Πληροφορικής Ανώνυμη Εταιρεία», στις 4 Αυγούστου η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. PLUS.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σύμβουλος ΕΝ.Α. για την ένταξη των μετοχών της εταιρείας στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η «Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ», ενώ ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι DOTSOFT με λατινική γραμματοσειρά και ΝΤΟΤΣΟΦΤ με ελληνική.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρίας είναι €3,85 ανά μετοχή.

Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Σημειώνεται επίσης ότι το Πληροφοριακό Έγγραφο που συντάχθηκε για την ένταξη των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS είναι διαθέσιμο από τις 04.08.2023 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.- Χρηματιστήριο Αθηνών» (www.athexgroup.gr), της Εταιρίας (https://www.dotsoft.gr/el/investor-relations) και του Συμβούλου ΕΝ.Α. (www.euroxx.gr/gr/content/article/dotsoft).