Skip to main content

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και με πολίτες

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, στην πρώτη προβλήτα του Λιμανιού, από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεο, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και με πολίτες.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Είμαστε σήμερα όλοι μαζί εδώ, στην τελετή αγιασμού των υδάτων για να εκπέμψουμε επιπλέον ένα πολύ ηχηρό μήνυμα: Ενωμένοι, προσηλωμένοι στους στόχους μας, με πίστη στις δυνατότητές μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Εμείς ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα είμαστε εδώ και στη νέα περίοδο, με τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει, με πολλή δουλειά, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η Κεντρική Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και θα βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή φώτιση σε όλους».

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας παραβρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, όπου αντάλλαξε ευχές με δημοσιογράφους.