Skip to main content

Στις 11.400 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Ο συνολικός αριθμός όσων οπαδών του Δικεφάλου προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας είναι 11.396 - Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Σαββίδη

Σχεδόν 11.400 φίλοι του ΠΑΟΚ έσπευσαν φέτος να προμηθευούν την κάρτα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, παρά το γεγονός ότι, στο σύνολό τους, γνώριζαν πως ο Δικέφαλος δεν θα αγωνιστεί μπροστά στα μάτια τους στην Τούμπα μέχρι τον... Δεκέμβριο!

Όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο συνολικός αριθμός όσων οπαδών του ΠΑΟΚ προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας είναι 11.396.

«Σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα, σε μια χρονιά που για το μισό σχεδόν πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από συγκινητική», αναφέρει σε σχετική δήλωσή του, εκ μέρου της ΔΣ της ΠΑΕ, ο Γιώργος Σαββίδης.

Και καταλήγει: «Η αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ και η ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση αυτού του Συλλόγου δεν έχει ανάγκη διαφήμισης. Όμως πάντα ο κόσμος μας βρίσκει νέους τρόπους να μας εκπλήσσει. Σας ευχαριστούμε!».

Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν τιμωρηθεί με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό.