Skip to main content

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου το παζάρι «Οι θησαυροί του Μπαούλου» από το Άσυλο του Παιδιού

Τις ίδιες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Στυλιανού

Το «Άσυλο του Παιδιού» γιορτάζει και προσκαλεί το κοινό να τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Στυλιανού.

Σάββατο 25/11/2023 ώρα 16:30: Περιφορά της εικόνας του Αγίου, η οποία θα ξεκινήσει από το Εκκλησάκι του Αγ. Στυλιανού.

Κυριακή 26/11/2023 ώρα 7:30-10:00: Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο εκκλησάκι και Εσπερινός στις 17:00.

Τις ημέρες αυτές (25 & 26 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Παζάρι «Οι Θησαυροί του Μπαούλου» (ώρες λειτουργίας 09:00-21:00) στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος». Σε αυτό διατίθενται προς πώληση, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, δωρεές ευαισθητοποιημένων συμπολιτών και επιχειρήσεων με αίσθημα αφιλοκερδούς προσφοράς και ανιδιοτέλειας καθώς και χειροποίητες δημιουργίες των κυριών της Ομάδας Στήριξης και της κουζίνας του «Ασύλου του Παιδιού». Επιπλέον, στην αίθουσα θα μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Τα έσοδά του παζαριού θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού του έργου και την επίτευξη των στόχων του.

Το παζάρι θα λειτουργεί και ηλεκτρονικά (atpgrammateia@gmail.com) ή τηλεφωνικά (2310209398), για τα είδη του τιμοκαταλόγου που επισυνάπτεται, μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 με παράδοση στον χώρο σας. Επίσης, όπως και πέρυσι, θα διατίθενται βασιλόπιτες, παραδοσιακές και τριφτές. Για τις παραγγελίες όπως επικοινωνήσετε εγκαίρως με το Άσυλο του Παιδιού.

Δείτε εδώ τα είδη του τιμοκαταλόγου