Skip to main content

Στις εγκαταστάσεις της PELOPAC στη Σίνδο ο Μιχάλης Μπεκίρης

Ο Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στην εταιρεία παραγωγής ελληνικών και μεσογειακών προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας PELOPAC στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, επισκέφθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης. Ο κ. Μπεκίρης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής υψηλής ποιότητας Ελληνικών και Μεσογειακών προϊόντων διατροφής, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων εξάγεται και ενημερώθηκε για τις δράσεις από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί στο γραφείο του, ο κ.Μπεκίρης υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Ιωάννη Ψαρογιάννη. Ο κύριος Μπεκίρης ενημερώθηκε για τα κλαδικά ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στα μέτρα αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Μεταξύ των συναντήσεων που έκανε ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου συνομίλησε και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, Νίκο Γιάννη, για θέματα που αφορούν στον κλάδο.

Image