Skip to main content

Στο δημαρχείο και σήμερα ο Στέλιος Αγγελούδης – Μπαράζ συσκέψεων για τον προϋπολογισμό

Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και ο Στέλιος Αγγελούδης πραγματοποίησε στο γραφείο του αλλεπάλληλες συσκέψεις με αντιδημάρχους της νέας διοίκησης

Μπορεί η δεύτερη μέρα Χριστουγέννων να είναι αργία, ωστόσο ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης από σήμερα το πρωί βρέθηκε στο δημαρχείο.

Στο γραφείο του στον πρώτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συσκέψεις με αντιδημάρχους της νέας διοίκησης, η οποία αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου. Ο κ. Αγγελούδης είχε συναντήσεις χωριστά με όλους τους αντιδημάρχους εν όψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού για το 2024 και των προγραμματικών δηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσα στον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Εξάλλου ότι η καυτή πατάτα των ανταποδοτικών τελών και της κατάρτισης του προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά έπεσε στα χέρια του νέου δημάρχου, καθώς η απερχόμενης διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα δεν κατάφερε να τα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο.

Από την πρώτη στιγμή πάντως ο κ. Αγγελούδης είχε ξεκαθαρίσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι για σκληρή δουλειά στον κεντρικό δήμο και είχε διαβεβαιώσει ότι θα βρίσκονται δίπλα στους πολίτες 24 ώρες το 24ωρο. Όπως είχε αναφέρει μάλιστα και την ημέρα της ορκωμοσίας του «αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι, θα αξιολογούνται και θα κρίνονται καθημερινά, στη βάση μιας συγκεκριμένης στοχοθεσίας που έχει τεθεί και θα ακολουθεί έναν ετήσιο κύκλο υλοποίησης». Εξάλλου όπως είναι ήδη γνωστό ο κ. Αγγελούδης αναμένεται να είναι στο γραφείο δημάρχου και την 1η Ιανουαρίου, οπότε και θα αναλάβει τα ηνία της πόλης.