Skip to main content

Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής ο Ζόραν Ζάεφ (φωτο)

Ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρας διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο πρώτο πόδι - Συναντήθηκε με τον πρόξενο της ΠΓΔΜ.

Σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής διέμεινε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρας διαμένει στο ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort μπροστά σε παραλία μήκους 500 μέτρων και με θέα τον Τορωναίο Κόλπο και τη Χερσόνησο της Σιθωνίας,

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ ο οποίος συνοδεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, οι οποίοι χρησιμοποιούν συμβατικά οχήματα για να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι, παρέμεινε «εξαφανισμένος» στη Χαλκιδική για περισσότερες από 36 ώρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε για αρκετή ώρα με τον πρόξενο της χώρας του, ενώ σήμερα επισκέφθηκε εστιατόριο με την κόρη του, η οποία βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η κόρη του πρωθυπουργού της πΓΔΜ διαμένει στο πολυτελές συγκρότημα «Παλίρροιες»

Στην συνέχεια ο Ζόραν Ζάεφ επέστρεψε στο Miraggio Thermal Spa Resort με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει ισχυρά μέτρα προστασίας, κλείνοντας όλες τις παράπλευρες οδούς και απομακρύνοντας πολίτες και δημοσιογράφους που εντόπισαν τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr