Skip to main content

Στο Thessaloniki Comic Con ο Γιώργος Πάτης- Φουντάς μαζί με Ορφανό

Ο Γιώργος Πάτης - Φουντάς, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους για την επιτυχία της έκθεσης.

Στο 5ο συνέδριο κόμικς «The Comic Con», που πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Μαΐου, στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Πάτης - Φουντάς.

Το Τhe Comic Con 5 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με διάσημους δημιουργούς και ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες, με πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Ο Γιώργος Πάτης - Φουντάς δήλωσε: «Είναι πραγματικά ένα ευχάριστο διάλειμμα για μένα, καθώς έχω την ευκαιρία να κάνω ένα νοητό ταξίδι στο όνειρο και στη φαντασία. Όλοι οι ήρωες των κόμικ είναι εδώ. Οι αγαπημένοι μου Τζεντάι από τον "Πόλεμο των Άστρων", ο Θωρ ο "Θεός του κεραυνού", ο Σπάιντερμαν ο "Άνθρωπος- αράχνη", ο Γαλάτης Οβελίξ με το χαριτωμένο σκυλάκι τον Ιντεφίξ, ο Λούκι- Λουκ που πυροβολεί πιο γρήγορα από τη σκιά του κ.α.»

Το The Comic Con στέφτηκε με επιτυχία και για άλλη μια χρονιά κατόρθωσε να φέρει στη Θεσσαλονίκη ορισμένους από τους σημαντικότερους σχεδιαστές κόμικς.

Ο Γιώργος Πάτης - Φουντάς, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους για την επιτυχία της έκθεσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ δήλωσε ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια εξεύρεσης μεγαλύτερου χώρου, για τη φιλοξενία περισσότερων επισκεπτών τα επόμενα χρόνια. Μαζί με τον Γιώργο Ορφανό, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον", μοίρασαν δώρα σε παιδιά που επισκέφτηκαν το συνεδριακό κέντρο.