Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με τα γκολ στον μικρό τελικό, προβάδισμα στην έδρα στην Ιταλία

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Betarades.gr

Ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 είναι προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Κροατία και Μαρόκο θα αναμετρηθούν για την τρίτη θέση της διοργάνωσης και το Betarades.gr δίνει προγνωστικό για τον αγώνα.

Ηττήθηκε από την Αργεντινή με 3-0 η Κροατία στα ημιτελικά. Δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα μάχιμη και έτσι έχασε το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα του Μόντριτς, που έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής, έχασε έτσι πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Ο Ντάλιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές. Αμφίβολος ο Μπρόζοβιτς, εκτός λόγω τραυματισμού ο Γιουράνοβιτς.

Αποκλείστηκε από τον τελικό το Μαρόκο από την εν ενεργεία πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία με 2-0. Δέχτηκε τέρμα νωρίς και ήταν αναγκασμένο να ανοιχτεί. Ακόμη και έτσι, έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία που έχει κάνει ποτέ αφρικανική ομάδα στο τουρνουά. Ο Ρεγκραγκί δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αγκέρ και Σαΐς. Επειδή ο μικρός τελικός είναι ένα ματς που οι δύο ομάδες δεν έχουν κάτι να χάσουν και αναμένεται να έχουν πολλές αλλαγές, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Με τα δεδομένα αυτά, θα επιλέξουμε το συνδυαστικό goal/goal και over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Λίγο αργότερα, η Πίζα κοντράρεται με την Μπρέσια σε ματς για τη Β' Ιταλίας, από το οποίο προκύπτει άλλη μια πρόταση με αξία.

Επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας η Πίζα από την έδρα της πρωτοπόρου Φροζινόνε (0-0). Το πέτυχε με την αμυντικογενή τακτική της και διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας στο διάστημα αυτό πέντε νίκες και εφτά ισοπαλίες. Βρίσκεται οριακά μέσα στη ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πήρε τη νίκη, σκόραρε σε αυτά 12 γκολ συνολικά και κράτησε μόνο μια φορά ανέπαφη την εστία της.

Έχασε δίκαια από την Πάρμα η Μπρέσια εντός έδρας με 2-0. Δεν έδειξε πολλά επιθετικά, γενικά έχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι, μετράει μόνο τρία γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος, σε αυτά δέχτηκε πέντε τέρματα. Δεν έχει κερδίσει στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Είναι φανερό πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Μπρέσια, ενώ η Πίζα από την άλλη διατηρεί αήττητο σερί 12 αγώνων. Θα ποντάρουμε, λοιπόν, στον άσο σε απόδοση 2.35.