Skip to main content

Στοίχημα: Μοιρασιά στο 2.90 στο «Anduva» - Πληρώνουν τα γκολ στη Νίκαια

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοίχημα με αξία από τις αναμετρήσεις Μιραντές - Σαραγόσα και Ιωνικός - Χανιά

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (24/03), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Super League 2 και στη Β' Ισπανίας και το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοίχημα με αξία από τις αναμετρήσεις Μιραντές - Σαραγόσα και Ιωνικός - Χανιά, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

32η Αγωνιστική στη Β' Ισπανίας με τη Μιραντές να υποδέχεται στις 19:30 τη Σαραγόσα. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, διασύρθηκαν με 4-0 από τη Λεγανές εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο η Σαραγόσα, θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο, ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ συνολικά κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Σε στοιχηματικό επίπεδο οι δύο ομάδες βρίσκονται πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη, θέλουν να διατηρηθούν σε απόσταση απ' αυτήν και το ενδεχόμενο να μοιραστούν ένα βαθμό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Περιμένουμε μοιρασμένο παιχνίδι και θα κρατήσουμε το Χ σε απόδοση 2.90.

Από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν στη Super League 2 για το παιχνίδι Ιωνικός - Χανιά στις 15:00 για την 1η αγωνιστική των play off. Στην 4η θέση του γκρουπ ο Ιωνικός με 18 βαθμούς, επικράτησε στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με 2-1 του Αιγάλεω εκτός έδρας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (0-1-2).

Στη 2η θέση του γκρουπ τα Χανιά και στο -2 από την κορυφή, επικράτησαν με 3-1 της Ηλιούπολης στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια, ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Μεγάλης σημασίας το σημερινό παιχνίδι στη Νίκαια, "καίγονται" και οι δύο ομάδες για τη νίκη, σε καμία δεν κάνει η ισοπαλία. Περιμένουμε να παρθούν ρίσκα και απ' τις δύο πλευρές, σε καλές τιμές κυκλοφορεί το εκατάρωθεν σκοράρισμα. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.01.