Skip to main content

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Στη σύλληψη τριών ατόμων, 34, 26 και 21 ετών, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Νέα Μουδανιά.

Στη σύλληψη τριών ατόμων, 34, 26 και 21 ετών, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Πολύγυρο.

Αρχικά, χθες το πρωί στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•    δύο συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους (20,5) γραμμαρίων,
•    δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (208,1) γραμμαρίων,
•    δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
•    ένα πιστόλι με ένα γεμιστήρα που περιείχε 15 φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm και
•    ένα σιγαστήρα του προαναφερόμενου όπλου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 34χρονος προμήθευσε με ποσότητα κάνναβης την 28.12.2012 τον 26χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί και στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 463 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν στα Πεύκα Θεσσαλονίκης δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη 2.197 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, κατόπιν αξιοποίησης και συντονισμένης επιχείρησης, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης τον 21χρονο
τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους (47,5) γραμμαρίων. Στο σημείο και στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκαν συνολικά κατασχέθηκαν το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 21χρονου, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα ζεύγος κρατικών πινακίδων για το οποίο είχε δηλωθεί κλοή το 2007 από περιοχή του Εύοσμου Θεσσαλονίκης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργήθηκαν από  το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, κατά περίπτωση, στους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.