Skip to main content

Συγχαρητήρια ΕΒΕΘ σε ΔΕΘ για τη διοργάνωση της 30ής Agrotica

«Νέα υψηλά δεδομένα οργανωτικής και λειτουργικής αρτιότητας έθεσε η 30η AGROTICA – Μεγάλη η προσφορά της ΔΕΘ-HELEXPO στην τοπική οικονομία»

Τα συγχαρητήριά της για τη διοργάνωση της 30ής Agrotica έδωσε στη ΔΕΘ-HELEXPO το ΕΒΕΘ.

Με ανακοίνωσή του το ΕΒΕΘ λέει πως «η διοργάνωση της φετινής 30ής επετειακής AGROTICA από τη ΔΕΘ-HELEXPO υπερέβη κάθε προσδοκία και διαμόρφωσε νέα δεδομένα επισκεψιμότητας και διαχείρισης επισκεπτών για τόσο μεγάλα γεγονότα, τα οποία έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη. Η συστηματική και υψηλού επιπέδου δραστηριότητα και αφοσίωση της διοίκησης και όλων των στελεχών και εργαζόμενων της ΔΕΘ-HELEXPO συνέβαλαν αποφασιστικά, προκειμένου η AGROTICA του 2024 να αποτελέσει και έναν πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας».

Σημειώνεται πως «η τελική επισκεψιμότητα των 153.623 ατόμων στην AGROTICA και η άρτια λειτουργία των τεσσάρων δωρεάν χώρων στάθμευσης επισκεπτών, που έθεσε σε λειτουργία η ΔΕΘ-HELEXPO περιφερειακά της πόλης, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως όταν υπάρχει βούληση και σχέδιο η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστεί».

«Η ευταξία και η οργανωμένη προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών και εκθετών από και προς τo Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών δεκάδων βαρέων γεωργικών μηχανημάτων, φανερώνουν πως η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επιτέλεσαν αποτελεσματικά και κυρίως υπεύθυνα απέναντι στην πόλη το καθήκον τους. Καίριος ήταν και ο ρόλος του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων δήμων και φορέων της πόλης, προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της εξαιρετικά οργανωμένης υλοποίησης ενός τόσο μεγάλου γεγονότος. Για μία ακόμη φορά το ΕΒΕΘ εκ μέρους και των επιχειρήσεων-μελών του οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για το σημαντικό έργο της στην 30ή AGROTICA», καταλήγει η ανακοίνωση.