Skip to main content

Συνάντηση Τσίπρα-Τεμπονέρα - Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη εμφάνιση του πρώην προέδρου

Ο Διονύσης Τεμπονέρας αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο πάνελ με τον Νίκο Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την Έφη Αχτσιόγλου της Νέας Αριστεράς

Συνάντηση με τον Διονύση Τεμπονέρα είχε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα, Τετάρτη.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ο κ. Τσίπρας δέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Τεμπονέρα κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται καθημερινά και στα οποία ανταποκρίνεται, για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες, πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα τέλη Φεβρουαρίου.

Στο ίδιο τραπέζι Τεμπονέρας – Χριστοδουλάκης – Αχτσιόγλου

Ο κ. Τεμπονέρας αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο πάνελ με τον Νίκο Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την Έφη Αχτσιόγλου της Νέας Αριστεράς, στο πλαίσιο εκδήλωσης που αναμένεται να θίξει την προοπτική σύνθεσης δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς απέναντι στην πολιτική κυριαρχία της Ν.Δ.

Η εκδήλωση με την χαρακτηριστική θεματολογία «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων» θα διεξαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 13 Φεβρουαρίου στο θέατρο Άλφα στην οδό Πατησίων.