Skip to main content

Συνάντηση υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Δρόσου Τσαβλή με τον πρόεδρο του ΕΕΘ

Συνάντηση υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Δρόσου Τσαβλή με τον πρόεδρο του ΕΕΘ

«Οι επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη αποτελούν τον βασικό πυλώνα της προσπάθειας να ξεκολλήσει η πόλη από το οικονομικό της τέλμα. Ο δήμος Θεσσαλονίκης οφείλει και πρέπει να συνεργασθεί με προγράμματα και δράσεις, για να ωφεληθούν πολλαπλώς οι δημότες», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Ζορπίδη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς» κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην έδρα του ΕΕΘ συζήτησε με τον πρόεδρο του ΕΕΘ τα προβλήματα των επαγγελματιών και τις ανάγκες που υπάρχουν, καθώς και τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να συνδεθούν τόσο με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την καινοτομία όσο και με την αγορά. Κοινός στόχος εξάλλου τόσο κάθε δημοτικής αρχής όσο και του ΕΕΘ είναι η προστασία των υπαρχόντων επαγγελμάτων και επαγγελματιών, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Τομείς όπως το εμπόριο, η παροχή υπηρεσιών και ο τουρισμός, πρέπει να αποτελέσουν αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης», τονίζεται στην ανακοίνωση γι’ αυτό και όπως πρότεινε ο κ. Τσαβλής την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών και επιμελητηριακών εκλογών να υπάρξει ένα κοινό αναπτυξιακό σχέδιο δράσης, το οποίο να καταρτίσουν δήμος, επιμελητήρια και παραγωγικοί φορείς, ώστε να κατατεθεί στην κυβέρνηση για την υλοποίηση του.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΕΘ μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τσαβλή, ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Όλοι Εμείς»: Ανθόπουλος Απόστολος, Δημήτρης Δάφτσιος, Καπλάνη Ειρήνη, Σενγιέργκη Αχιλλέας, Τελλή Χριστίνα