Skip to main content

Ευρεία σύσκεψη για το Flyover παρουσία Σταϊκούρα και Ταχιάου τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Η σύσκεψη θα γίνει στο Διοικητήριο

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου εργασιών του Συντονιστικού Οργάνου για την καταγραφή και προτεραιοποίηση των παρεμβάσεων σε σχέση με την κατασκευή του Flyover, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη φορέων, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όπως άλλωστε είχε προϊδεάσει από χθες η Voria.gr.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Τρεις συνεδριάσεις για το Flyover μέσα σε λίγες ημέρες - Στο επίκεντρο σήμερα οι χώροι στάθμευσης

Στη σύσκεψη, που είναι προγραμματισμένη για τις 9:30, στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» του Διοικητηρίου, θα συμμετέχουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, η υφυπουργός Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, η διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, ο  πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Καλογερούδης, ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Εγνατίας Οδού κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Οδού κ. Κώστας Κουτσούκος και ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ κ. Ντίνος Μπενρουμπή.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης, θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις.