Skip to main content

Τα μυστήρια με τους Τούρκους στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα

H κατσαριδομακαρονάδα της Αντζελίνα Τζολί, το μπούλινγκ του Τσακαλώτου στην ελληνική γλώσσα και ο... πειστικός Μηταφίδης.

Τι θα γίνει με τον Τσακαλώτο; Οι Αλβανοί που έρχονται εδώ σε τρεις μήνες μιλούν ελληνικά. Ο Τσακαλώτος όσο πάει και χειροτερεύει. Είπαμε, μισεί την αστική τάξη, ως προλετάριος αυτός, κακοπληρωμένος. Η γλώσσα τι του φταίει και υφίσταται μπούλινγκ;

Κοίτα πλάκες που κάνει η ζωή. Μια ζωή η Αριστερά φώναζε «Έξω από το ΝΑΤΟ», και παλιότερα, όταν κατέπλεε πλοίο του στόλου στον Πειραιά, έβρισκαν οι του "ηθικού πλεονεκτήματος" αφορμή για επαναστατική γυμναστική στο λιμάνι. Τώρα, με την επιθετικότητα των Τούρκων και την απαίτησή τους να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, η κυβέρνηση της Αριστεράς απαιτεί με την σειρά της την παραμονή του. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Στάλιν.

Ο Μηταφίδης με έπεισε. Μετά τα όσα εντυπωσιακά άκουσα για την ευτυχία του λαού της Βενεζουέλας, τρέχω να βγάλω διαβατήριο για μια χώρα με χαρούμενους κατοίκους. Και πάνω από όλα, με ένα καθεστώς που σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον Μηταφίδη που μού άνοιξε τα μάτια. Τι σημασία έχει που ο πληθωρισμός έφτασε στο 1.500%; Ούτε ότι γίνεται πλιάτσικο από τους ευτυχισμένους κατοίκους της Βενεζουέλας. Σας καλώ να αναφωνήσουμε: Viva Maduro. [Κάποιος να ενημερώσει τον Μηταφίδη ότι ο Στάλιν έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες, και ότι οι σοβιετικές χώρες κατακρημνίστηκαν με πάταγο].

Στα χνάρια της "προοδευτικιάς" Χριστοδουλοπούλου ο απίστευτος Μουζάλας. Για μετανάστες που... εξαφανίζονται στα νησιά, έκανε λόγο σήμερα στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών. Και έχει δίκαιο. Με νησιά στο Αιγαίο που έχει το καθένα το μέγεθος της Αυστραλίας, που να τους βρεις; Θάναι σε κάποια αχανή παραλία και... λιάζονται.

Ποιος δημοσιοποίησε ότι οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί που έφτασαν στην Ορεστιάδα, ανήκουν στην ομάδα που ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι είχε σκοπό να τον δολοφονήσει; Όμως, ο ίδιος ο Ερντογάν είχε ανακοινώσει πως ΟΛΟΙ αυτοί που μετείχαν στην ομάδα εκείνη συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας που έγινε τις αμέσως επόμενες μέρες στην ευρύτερη εκεί περιοχή.

Πώς προέκυψε ότι αυτοί οι οποίοι πέρασαν τώρα τον Έβρο μετείχαν σε εκείνη την ομάδα; Διότι να το είπαν οι ίδιοι αποκλείεται. Όλες οι πληροφορίες λένε ότι δεν λένε κουβέντα. Αλλά, και αυτές τις ημέρες διεξάγεται η δίκη των μελών της ομάδας εκείνης. Και καμιά δημοσίευση δεν υπήρξε, που να λέει ότι λείπουν δύο. Ασφαλώς, οι ελληνικές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν και το ενδεχόμενο προβοκάτσιας, νάναι δηλαδή βαλτοί από το ίδιο το τουρκικό καθεστώς.

Όταν θέλουν να μας περάσουν μηνύματα, τι ωραία τα καταφέρνουν. Βάλανε την Τζολί να μας προετοιμάσει ότι πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε έντομα. Γνωστό παγκοσμίως πρόσωπο, μας μίλησε για την διατροφική αξία των εντόμων με τηλεοπτικό γύρισμα σε μια υπαίθρια κουζίνα με πρώτες ύλες και λιχουδιές βγαλμένες από το βασίλειο των εντόμων. Αρχίζω και νιώθω ένοχος που σκότωσα κάτι κατσαρίδες στο γραφείο μου. Με λίγη ζάχαρη στο δάπεδο, μαζεύω καθημερινά το απαραίτητο υλικό για μια κατσαριδομακαρονάδα. Θα το αρχίσω από αύριο.

.