Skip to main content

Πακέτα προσφορών για οικογένειες και εκπτώσεις ανακοίνωσε η SEAJETS

Ο όμιλος Seajets εξετάζει με τα αρμόδια υπουργεία άμεσα τη χορήγηση έκπτωσης 15% στους δικαιούχους του Market Pass

Τα πακέτα προσφορών για οικογένειες, αλλά και άλλους δικαιούχους, καθώς και εκπτώσεις που ισχύουν για την έκδοση εισιτηρίων από την 18η Ιουλίου και για ταξίδια έως και την 18η Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης η SEAJETS.

Όπως λέει η εταιρεία, «η SEAJETS –αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, κυρίως λόγω του πληθωρισμού και της ακρίβειας, που ταλανίζει όλη την Ευρώπη– έχει ήδη προχωρήσει από τα τέλη Μαΐου 2023 σε μειώσεις τιμών έως και 19% σε σύγκριση με το 2022, σε αρκετές διαδρομές που προτιμούν οι Έλληνες ταξιδιώτες,. Πιο συγκεκριμένα π.χ. στα εισιτήρια της Παροναξίας έχει μειώσει τις τιμές έως και 16% σε επιβάτες και έως 30% στα εισιτήρια οχημάτων».

«Η SEAJETS, σε συνεννόηση με την Ελληνική Κυβέρνηση –και παρά  τη μεγάλη αστάθεια στις τιμές καυσίμου οι οποίες αυξήθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα κατά 8-10%– για το δημόσιο συμφέρον διευρύνει την εκπτωτική πολιτική της και ανακοινώνει συνολικά τις επιπλέον παρακάτω εκπτώσεις που ισχύουν για την έκδοση εισιτηρίων από την 18η Ιουλίου και για ταξίδια έως και την 18η Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης των παρακάτω εκπτωτικών εισιτηρίων, μπορείτε να βρείτε από την Τρίτη 18η Ιουλίου στη σελίδα www.seajets.com/el .

Αναλυτικά, οι εκπτώσεις της SEAJETS είναι οι εξής:

1. Έκπτωση τετραμελούς οικογένειας 30%

  • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη και οχήματος με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

2. Έκπτωση Μόνιμου Κάτοικου 20%

  • 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιβάτη σε όλα τα νησιά του Αιγαίου στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους μόνιμους κατοίκους Δωδεκανήσων έκπτωση 40% στη γραμμή Σητεία – Δωδεκάνησα).

3. Έκπτωση Τριτέκνων 30%

  • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη για τους τρίτεκνους με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους πολύτεκνους ισχύει ήδη η έκπτωση 50%).

4. Ειδικές εκπτώσεις

  •  25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Βόλο προς Σποράδες με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
  • 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από και προς Ραφήνα στις διαδρομές Ραφήνα - Άνδρο, Ραφήνα -Τήνο, Ραφήνα -Μύκονο και Ραφήνα - Πάρο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
  • 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Λέσβο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.

5. Εκπτώσεις για ημερήσιες εκδρομές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος (επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Δήλου και στην Παναγία της Τήνου αντίστοιχα)

  • 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
  • 40% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Νάξο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
  • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Τήνο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.

6. Ο όμιλος Seajets εξετάζει με τα αρμόδια υπουργεία άμεσα τη χορήγηση έκπτωσης 15% στους δικαιούχους του Market Pass.

H προσφορά θα ενεργοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα υπάρξει λειτουργική διασύνδεση με το σύστημα μητρώου του Market Pass.