Skip to main content

Τα προσχήματα των Τούρκων και το πρόστιμο Αθανασιάδη στον εαυτό του

Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η συνέντευξη Σπηλιωτόπουλου για τα τηλεοπτικά κανάλια και οι προκλήσεις των Τούρκων.

Εφευρίσκουν προσχήματα οι Τούρκοι για να βάλουν την Ελλάδα στο σκαμνί του υπαίτιου. Ούτε μια ώρα δεν κράτησε η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί, επειδή υπήρξε αντιπαράθεση για το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος. Καλό είναι αυτό. Αν συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με βάση τα όσα αποδέχθηκε μέχρι σήμερα ο Ν. Αναστασιάδης… ζήτω που καήκαμε.

Ο Σπηλιωτόπουλος έδωσε συνέντευξη στο "Κόκκινο" και υποστήριξε ότι η αγορά χρειάζεται μόνο… διόμιση κανάλια. Θα μπορούσε να χρειάζεται μόνο δυο και ένα τέταρτο [το ένα τέταρτο (1/4) θα είναι η ΕΡΤ]. Άλλο είναι το θέμα. Δεν μπορώ ακόμη, μετά από 20 κοντά χρόνια, να καταλάβω ποια ήταν εκείνα τα πολιτικά προσόντα που διέκρινε ο Καραμανλής στον Σπηλιωτόπουλο και τον κατέστησε δεύτερο πρόσωπο μετά απ’ αυτόν.

Δεν θέλω να χρησιμοποιώ βαριές εκφράσεις, αλλά θα παραβώ τον κανόνα. Πρόκειται για αλητεία… Εχθές έγραψα για το πυρπολημένο αυτοκίνητο του αρχισυντάκτη τουρκόφρονης εφημερίδας στην Θράκη. Παρ’ όλο που στον παρακείμενο τοίχο είχε αναγραφεί το μήνυμα «Μακριά από τη γυναίκα μου», και παρ’ όλο που από την αστυνομική έρευνα δεν εντοπίστηκε ακόμη ο δράστης, οι Τούρκοι βυσσοδομούν.

O Γενικός Πρόεδρος του "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης -Τουρκίας", δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν, δημοσίευσε μια ανακοίνωση καταγγελίας σχετικά με ότι το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Ιλχάν Ταχσίν -ιδιοκτήτη και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Μπιρλίκ- το έσπασαν και ακολούθως το πυρπόλησαν και αναφέρει πως: «Ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και ενώ περιμένουμε την απόδοση των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης, δεν περνά μέρα που να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με νέες αφαιρέσεις δικαιωμάτων».

Κατά το προηγούμενο διήμερο διεξήχθησαν έρευνες στην Αυστρία, Γερμανία και Ολλανδία -και συνεχίζονται- σε σπίτια τουρκικής καταγωγής ιμάμηδων, οι οποίοι "ρουφιανεύουν" συμπατριώτες τους. Ενεργούν δηλαδή σαν πράκτορες της ΜΙΤ. Εμείς εδώ, καίτοι υπάρχουν τα έγγραφα, προτιμούμε την αφασία.

Άκου τώρα… Αποκάλυψε ο Πούτιν, ζητώντας την συνεργασία Ρωσίας-ΗΠΑ σε θέματα τρομοκρατίας, ότι 53 αξιωματικοί και 386 πράκτορες ξένων υπηρεσιών ασφαλείας αποκαλύφθηκαν στη Ρωσία το 2016. Μόνο στην Ελλάδα δεν αποκαλύπτονται πράκτορες, οι δε γνωστοί τουρκοπράκτορες επιβραβεύονται ακόμη και με βουλευτικές έδρες.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αθανασιάδης, χαρίζει 75.000 ευρώ στην ομάδα του, επειδή δεν αποδίδει καλά! Να το γενικεύσουμε αυτό. Βαριά πρόστιμα σε κυβερνητικούς και καρεκλοκένταυρους με μειωμένη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι θα πλημμυρίσουν τα δημόσια ταμεία, και μπορεί να δανείζουμε και τους Γερμανούς.

Δεν μπορεί, θα τους ψεκάζουν. Ο Ερντογάν έχει φανατίσει τους μισούς Τούρκους, σε τέτοιο βαθμό, ώστε ζευγάρι Τούρκων βάπτισαν την κόρη τους "ΝΑΙ" για να στηρίξουν το δημοψήφισμα! [Ευτυχώς για το νεογέννητο που στην τουρκική γλώσσα το "ΝΑΙ" είναι η εύηχη λέξη "Evet"].

Το δε πιο φαιδρό: Κατέβασαν αφίσες με το "ΟΧΙ" κατά του καπνίσματος, για να μη μπερδεύονται οι ψηφοφόροι με το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος.