Skip to main content

Θα «χτυπάνε» κάρτες οι δημοσιογράφοι στην tv100

Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης είχε ένα καλό κι ένα κακό να πει στους εργαζόμενους της Δημοτικής Τηλεόρασης, μετά τη δημόσια επίπληξη στον διευθυντή της...
Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης είχε ένα καλό κι ένα κακό να πει στους εργαζόμενους της Δημοτικής Τηλεόρασης, μετά τη δημόσια επίπληξη στον διευθυντή της - κοινώς του τράβηξε τ΄ αυτί για τις πολύωρες εμφανίσεις του πρώην δημάρχου και τώρα της αφεντιάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το καλό είναι ότι θα ανανεωθούν οι συμβάσεις αθλητικογράφων και όχι μόνο. Το κακό είναι ότι θα εφαρμοστούν για όλους οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Τέρμα οι εκπομπές των δυο ωρών, σε ραδιόφωνο ή τηλεόραση. Όλοι θα εργάζονται από 6.30 ώρες και σ΄ οποίον αρέσει... Προς το παρόν δεν υπάρχουν αντιδράσεις, τουλάχιστον οργανωμένες, είτε από τους εργασιακούς εκπρόσωπους της ΕΣΗΕΜΘ στο «μαγαζί», είτε από την ίδια την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης.

Να θυμίσουμε ότι στα δημοτικά μέσα εργάζονται πολλοί συνδικαλιστές εκ των οποίων ορισμένοι κατέχουν ή κατείχαν διευθυντικές θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι, αν μη τι άλλο, το κανάλι θα ανεβάσει ρυθμούς και ενδεχομένως και τηλεθέαση...