Skip to main content

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι, διαφορετική επιλογή για τους ψηφοφόρους

H πόλωση είναι μεγάλη αλλά και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλύτερη, τονίζει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Το Ποτάμι με τις καθαρές θέσεις του αποτελεί μια διαφορετική επιλογή για τους ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από τον λαϊκισμό και τις ακρότητες τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης επισημαίνοντας ότι θα θέσει στον νικητή των εκλογών επτά προτεραιότητες και από την απάντηση που θα λάβει θα εξαρτηθεί η στάση του κόμματος.

«H πόλωση είναι μεγάλη αλλά και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλύτερη. Ένας στους τρεις ψηφοφόρους λέει σήμερα ότι είναι ανάμεσα σε δύο ή τρία κόμματα. Το 15% των ψηφοφόρων αρνούνται να δώσουν έστω και την παραμικρή θετική αξιολόγηση για κάποιο κόμμα. Δεν βλέπουν τίποτα θετικό στις υπάρχουσες επιλογές. Βλέπουν λαϊκισμό, συντηρητισμό, κομματισμό, ακρότητες» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης στην «Καθημερινή».

Στους ψηφοφόρους αυτούς οφείλουμε να δώσουμε μια διαφορετική επιλογή, σημειώνει. Δικαιούται λοιπόν το Ποτάμι να πει «είμαι εδώ»! «Καθαρές θέσεις, τολμηρή στάση όλα αυτά τα χρόνια. Ας μην το λέμε μόνο στις παρέες μας ας το πούμε και στις κάλπες, ας το πούμε και στις δημοσκοπήσεις». Αυτό είναι το μήνυμά μας και νομίζω ότι το ακούν πολλοί, ειδικά αυτή την περίοδο που ο κόσμος αναζητά θάρρος και ξεκάθαρες θέσεις» συμπληρώνει.

Όσον αφορά με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί, ο κ. Θεοδωράκης υπογραμμίζει ότι «κατά εποχές όλοι έχουν και μια πληροφορία για το ποιον φλερτάρει το Ποτάμι. Σας θυμίζω τα πρωτοσέλιδα που μας συνέδεαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως και τα πολεμικά πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις μας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το Ποτάμι δεν θα αλλάξει έδρανα σε αυτή την Βουλή. Έχουμε έναν μικρό κατάλογο με τα επτά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει μια νέα κυβέρνηση. Από τις απαντήσεις λοιπόν που θα πάρουμε σε αυτές τις επτά προτεραιότητες θα εξαρτηθεί η στάση μας απέναντι στο νικητή των εκλογών».