Skip to main content

Θεοχαρόπουλος: Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι στις Ευρωεκλογές - Ο Τσίπρας έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει

«Φαντάζομαι ότι ο Γιώργος Τσίπρας εννοεί να είναι πιο ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική», ανέφερε

Ο Αλέξης Τσίπρας «έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όπου και όποτε κρίνει αυτός απαραίτητο, δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη σκιά της «ευχής» για επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού που διατύπωσε χθες ο Γιώργος Τσίπρας προσθέτοντας ότι «θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι» στις Ευρωεκλογές.

«Φαντάζομαι ότι ο Γιώργος Τσίπρας εννοεί να είναι πιο ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική. Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για 15 χρόνια που ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32%. Είναι πλούτος για τον χώρο τον δικό μας να μπορεί να ακούμε δημόσια τις τοποθετήσεις του» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Όπως πρόσθεσε «δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας. Το να είναι ενεργός είναι πολύ θετικό».

Παράλληλα σημείωσε ότι «έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο από τη βάση και προχωρούμε σε ευρωεκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές εκτίμησε ότι «δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πολιτικό πλήγμα από αυτούς που έφυγαν. Εμείς οφείλουμε να πάμε καλά. Εκεί που πρέπει να ανησυχούμε είναι από τον κακό μας εαυτό, να σταματήσουν τα λάθη που έγιναν».