Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΘΕΣΜΟΙ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι συζητήσεις που είχαν οι θεσμοί με την ελληνική κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις, ήταν εποικοδομητικέςσ, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου.

Οι ελληνικές αρχές ανέλαβαν τη δέσμευση να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη ολοκλήρωση της δ’ αξιολόγησης, με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, δήλωσε εκπρόσωπος των θεσμών, αναφερόμενος στον α’ κύκλο των διαβουλεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση, ο οποίος ολοκληρώθηκε την Πέμπτη.

Κατά τον ίδιο εκπρόσωπο, οι συζητήσεις που είχαν οι θεσμοί με την ελληνική κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις, ήταν εποικοδομητικές, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «οι εργασίες θα συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες για να προχωρήσουν περισσότερο και να ολοκληρωθούν».

Νωρίτερα, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών χαρακτήρισαν ημερομηνία - ορόσημο το Eurogroup της 21ης Ιουνίου, για την οριστικοποίηση των θεμάτων που αφορούν στη λήξη του προγράμματος.

Σύμφωνα με τους κύκλους του ΥΠΟΙΚ, ο α' κύκλος συναντήσεων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, στο πλαίσιο της δ' αξιολόγησης, ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ