Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 8 + 1 λόγοι για να παρακολουθήσεις το KIDOT Festival 5

Οι 8+1 λόγοι για να κλείσεις εισιτήρια τώρα για το KIDOT Festival

Το πιο αγαπημένο family festival, το KIDOT Festival 5, ανοίγει για ακόμα μια χρονιά τις πύλες του και σας καλεί να ψάξετε μαζί μας την ευτυχία. Ανανεωμένο και με fun διάθεση, δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο σύμπαν για μικρούς και μεγάλους.

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί να έρθεις στην ΔΕΘ Helexpo, το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, οι διοργανωτές του KIDOT Festival σου δίνουν 8+1 λόγους να κλείσεις εισιτήρια τώρα:

1. Αποτελεί την ιδανική αφορμή να πατήσετε pause στην ρουτίνα της καθημερινότητας, να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σας και να μοιραστείτε μαγικές εμπειρίες. Ανέμελες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και διασκέδαση που θα χαρίσουν στα παιδιά σας, αλλά και σε εσάς, τα μεγαλύτερα χαμόγελα.

2. Είναι το μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να έρθουν σε επαφή με καινούργιες δραστηριότητες και νέες εμπειρίες. Δύο μέρες γεμάτες workshops και side events, θεατρικές παραστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών με επίκεντρο την δημιουργικότητα και την εκπαίδευση.

3. Στο KIDOT σύμπαν παίζεται το καλύτερο παιχνίδι στα πιο συναρπαστικά playgrounds και game areas! Είσαι περιπετειώδης τύπος; Στο Adventure και στο Sports area σε περιμένει η πιο διασκεδαστική περιπέτεια. Μήπως προτιμάς το αυθόρμητο, δημιουργικό παιχνίδι; Στο Pre-school playground θα βρεις δραστηριότητες για messy play και δραστηριότητες μοντεσσοριανής φιλοσοφίας.

4. Κάθε γωνιά του KIDOT Festival κρύβει και μια συναρπαστική περιπέτεια. Μήπως όμως θέλεις ένα διάλειμμα; Στα υπέροχα lounge areas μπορείς να απολαύσεις λίγο χρόνο χαλάρωσης ενώ στα Food & Drink areas θα βρεις τις πιο νόστιμες επιλογές φαγητού και ροφημάτων για να γεμίσεις μπαταρίες.

5. Είναι ένας ασφαλής χώρος, έτοιμος να υποδεχθεί παιδιά όλων των ηλικιών. Έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών ενώ η ομάδα της KIDOT είναι πάντα διαθέσιμη να σας
καθοδηγήσει, να σας λύσει απορίες και να σας χαρίσει το πιο ζεστό χαμόγελο.

6. Τα παιδιά περνούν φανταστικά. Το ίδιο και οι μεγάλοι. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το Market του φεστιβάλ, όπου θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα όσα επιθυμείτε για το παιδί σας, είτε πρόκειται για προϊόντα είτε για υπηρεσίες, ή να παρακολουθήσετε κάποιο από τα εργαστήρια που απευθύνονται στους γονείς. Ή, απλά να μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι!

7. Εύκολη πρόσβαση! Με δύο εισόδους, μία από την Εγνατία και μία στο τόξο της ΧΑΝΘ, αλλά και δωρεάν πάρκινγκ από την είσοδο της Εγνατία, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην είσαι εδώ.

8. Σούπερ διαγωνισμός με φανταστικά δώρα! Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να μπείτε στην μεγάλη κλήρωση.

9. Η ευτυχία δεν κρύβεται. Θα την βρεις στο KIDOT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για όλη την οικογένεια.