Skip to main content

Διέρρηξαν γνωστό ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι διαρρήκτες δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και οι κάμερες του καταστήματος εντόπισαν τα πρόσωπά τους - Τι λέει ο ιδιοκτήτης στη Voria.

Μία επεισοδιακή διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ζαχαροπλαστείο «Αβέρωφ» στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου 11.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν το ζαχαροπλαστείο του προέδρου της Συντεχνίας Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Μάριου Παπαδόπουλου και προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση. Οι διαρρήκτες μάλιστα, δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και οι κάμερες του καταστήματος εντόπισαν τα πρόσωπά τους.

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου ανέφερε στη Voria.gr πως η διάρρηξη σημιούργησε αρκετά προβλήματα στη λειτουργία του καταστήματος καθώς έσπασαν την ταμειακή μηχανή, παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του καταστήματος και απέσπασαν χρηματικό ποσό. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, του προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως οι δράστες δεν φορούσαν κανένα μέτρο προστασίας προκειμένου να μην φανούν τα χαρακτηριστικά τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος αποδίδει τη χαλαρότητα με την οποία φέρθηκαν οι δράστες στο γεγονός πως δεν φοβούνται την τιμωρία από τη Δικαιοσύνη. «Οι ίδιοι γνωρίζουν πως ακόμα και αν συλληφθούν, δεν θα τους επιβληθεί η κατάλληλη τιμωρία και για αυτόν τον λόγο ενεργούν με περίσσιο θράσος. Θεωρώ πως το θέμα που προκύπτει είναι βαθύτερο».