Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση Λιμενικού για τη χθεσινή πτώση άστεγης στον Θερμαϊκό

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό πτώσης της 47χρονης γυναίκας στον Θερμαϊκό κόλπο στο ύψος του Λιμανιού

Ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό πτώσης της 47χρονης γυναίκας στον Θερμαϊκό κόλπο στο ύψος του Λιμανιού Θεσσαλονίκης εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Το περιστατικό αποδείχθηκε ότι ήταν απόπειρα αυτοκτονίας. Τη γυναίκα έσωσε ένας νεαρός περαστικός, ο οποίος και βούτηξε μέσα στο νερό και με τη βοήθεια ενός ακόμη άνδρα την τράβηξε έξω.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση γυναίκας, ηλικίας περίπου 50 ετών, στη θαλάσσια περιοχή του πρώτου προβλήτα Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, με περιπολικό όχημα ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι η ημεδαπή ανασύρθηκε στην ξηρά από πολίτη, με τη συνδρομή ενός διασώστη του ΕΚΑΒ.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, όπου εισήχθη για παρακολούθηση. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.