Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του 18χρονου για τα επεισόδια σε ερασιτεχνικό αγώνα

Ο ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ματς ΠΑΟΚ Διάπλαση-Νίκη Νεοχωρούδας επικαλέστηκε λίγους υγείας και δεν προσήλθε

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του 18χρονου που συνελήφθη για τα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της Ηλιούπολης, μετά το ματς ΠΑΟΚ Διάπλαση-Νίκη Νεοχωρούδας, ένα ντέρμπι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Γ' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΜ.

Ο νεαρός εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ωστόσο λόγω απουσίας του ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε στο πλαίσιο των επεισοδίων αλλά και κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, η δίκη αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Στην αίθουσα βρέθηκαν οι λοιποί μάρτυρες, μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές, αστυνομικοί και ένα μέλος του ΔΣ της μιας ομάδας.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 17χρονος, ωστόσο η δικογραφία διαχωρίστηκε για αυτόν λόγω ανηλικότητας.

Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιαιοπραγία μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και είσοδο χωρίς δικαίωμα στον αθλητικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν τις 6, μετά το σφύριγμα της λήξης σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Οπαδοί της πρώτης ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο και άρχισαν να χτυπούν ποδοσφαιριστές της Νίκης Νεοχωρούδας. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες, οπαδοί είχαν στα χέρια τους σιδερογροθιά, με την οποία χτύπησαν τουλάχιστον έναν από τους παίκτες.