Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί και φεύγοντας χτύπησαν με κλεμμένο αμάξι τον ιδιοκτήτη!

Πέταξαν το όχημα, το οποίο ήταν κλεμμένο, μέσα σε αρδευτικό κανάλι

Στη σύλληψη τριών ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος  Ασφαλείας Χαλκηδόνας, μετά από μια ληστεία και μια διάρρηξη που πραγματοποίησαν μέσα σε μια μόλις μέρα.

Πρόκειται για δύο 15χρονους και έναν 16χρονο, οι οποίοι, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου προσέγγισαν κατάστημα στην περιοχή της Χαλκηδόνας με ένα κλεμμένο όχημα, μπήκαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους εμβόλισαν με το όχημά τους τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Το πρωί της ίδιας μέρας, οι δράστες διέρρηξαν καφετέρια στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και μία τηλεόραση.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων σε βάρος των γονέων των ανωτέρω, ενώ το αφαιρεθέν όχημα εντοπίστηκε, εντός αρδευτικού καναλιού στην περιοχή της Χαλκηδόνας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Φωτογραφία αρχείου