Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στην Πυλαία και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένοικο - Χτύπησαν σκύλο (φωτο)

Οι δράστες φέρεται να χτύπησαν το σκυλί της οικογένειας που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού

Πρόσωπο με πρόσωπο με δύο διαρρήκτες ήρθε ένας 18χρονος το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δράστες διέρρηξαν το σπίτι του στην Πυλαία και τράπηκαν σε φυγή όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν μέσα ο ίδιος.

Μάλιστα, η μητέρα του 18χρονου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, όπου κατήγγειλε πως οι δράστες χτύπησαν ασταμάτητα το σκυλί της, το οποίο βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Δημοσιεύει, δε, και δύο στιγμιότυπα από κάμερα ασφαλείας, ισχυριζόμενη ότι έσπασαν τη δεύτερη.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες φέρεται πρώτα να χτύπησαν την πόρτα και στο τέλος άνοιξαν το παράθυρο του σπιτιού με κατσαβίδι. Όμως, όπως υποστηρίζει η ίδια, μόλις μπήκαν στην οικία ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο της. Οι δράστες, αναφέρει η μητέρα του θύματος, απομακρύνθηκαν από στην οδό Λαχανά προς στον παράδρομο του Περιφερειακού, όπου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είχαν το όχημά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του 18χρονου αναφέρει ότι οι δράστες πέρασαν στον παράδρομο ιδιωτικού ΚΤΕΟ και από εκεί πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό από την τσάντα μίας γυναίκας, η οποία φέρεται να τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες.