Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εφημερίες από τους οδοντιάτρους για να καλυφθούν τα κενά έως τις 20 Αυγούστου

Η λήξη του προγράμματος θα γίνει την Κυριακή 20 Αυγούστου

Με εφημερεύοντες οδοντιάτρους θα επιχειρηθεί να καλυφθούν τα κενά στην οδοντιατρική κάλυψη των πολιτών στη Θεσσαλονίκη λόγω των θερινών διακοπών, όπως ανακοίνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

H έναρξη του προγράμματος είναι η Τετάρτη 9 Αυγούστου και η λήξη την Κυριακή 20 Αυγούστου. Περιλαμβάνει τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της συγκεκριμένης περιόδου.

Η κατανομή των εφημερευόντων θα γίνει με ευθύνη του Οδοντιατρικού Συλλόγου. Για τις ανάγκες του προγράμματος, ο νομός έχει διαιρεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη. Οι ώρες άμεσης ετοιμότητας των εφημερευόντων στα ιατρεία τους είναι από τις 10:00 έως τις 21:00.

«Η αδυναμία κάλυψης των επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών κατά τις γιορτές, τις αργίες και κυρίως κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, έχει διαπιστωθεί εδώ και χρόνια. Εμείς ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στον κοινωνικό μας σκοπό, παρέχοντας την οργανωτική και διοικητική μας εμπειρία, εφαρμόζουμε το πρόγραμμα εφημεριών ούτως ώστε οι συμπολίτες μας που θα αντιμετωπίσουν οδοντιατρικό επείγον περιστατικό να τύχουν επείγουσας αντιμετώπισης. Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στους εν λόγω οδοντιάτρους εφόσον δεν δύναται να τους εξυπηρετήσει ο προσωπικός τους οδοντίατρος», τόνισε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κούγιας.