Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Είδε τον αστυνομικό του φάκελο αναρτημένο στα social media

Ο άνδρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος καθώς πρόσβαση στοn φάκελο έχουν μόνον αστυνομικοί

Το ποινικό του ιστορικό είδε να δημοσιεύεται στα social media 30χρονος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος λίγο αργότερα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, καθώς πρόσβαση στο φάκελο έχουν μόνον αστυνομικοί.

Η έρευνα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα ξεκινήσει από τη διερεύνηση του ποιος αστυνομικός άνοιξε τον φάκελο για να καταλήξει στον λόγο που έγινε η διαρροή.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκαναν για να τον εκβιάσουν, καθώς είναι μάρτυρας σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Η δημοσιοποίηση αφορά παλιές υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη και η δημοσιοποίησή τους, όπως ισχυρίζεται, του έχει καταστρέψει τη ζωή.

Ο δικηγόρος, Θοδωρής Καραγιάννης, ανέφερε ότι ο εντολέας του βρήκε αναρτημένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το προσωπικό του ιστορικό από το σύστημα της αστυνομίας με φωτογραφία του και ταγκαρισμένο το όνομά του. «Αμέσως προσφύγαμε στις Εσωτερικές Υποθέσεις, είναι δεδομένο πως υπάρχει συμμετοχή αστυνομικού. Ο δράστης εκτός της δημοσιοποίησης των στοιχείων αυτών απειλούσε και εκβίαζε τον εντολέα μου», σχολίασε.