Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακινητής μεταναστών τράκαρε στα ΚΤΕΛ Μακεδονία, έφυγε τρέχοντας αλλά δεν πήγε μακριά

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών, που ξεκίνησε από την ΕΟ Αθηνών-Ευζώνων και κατέληξε στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη χθες το απόγευμα ένας 29χρονος Πακιστανός διακινητής μεταναστών.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε νωρίτερα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς να οδηγεί όχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων με κατεύθυνση προς Ευζώνους και, στη θέα των αστυνομικών, έκανε αναστροφή και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Λίγο αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος κοντά στα ΚΤΕΛ Μακεδονία και ο οδηγός του εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν δύο Ιρακινοί άνδρες, ηλικίας 24 και 29 ετών, τους οποίους είχε αποβιβάσει νωρίτερα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τους είχε επιβιβάσει με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς. 

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Φωτογραφία αρχείου