Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες κοπής πρασίνου σε Περιφερειακή και στην Εθνική Οδό προς την Αρναία

Εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου σε δύο σημείο της Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, θα συνεχιστούν οι εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης επί των ερεισμάτων στην στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, δεξιά της οδού, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση και τμηματικά στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο με την Επαρχιακή Οδό Αγίου Προδρόμου-Στανού έως τη συμβολή με τη Νέα Εθνική Οδό-Παράκαμψη Αρναίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών έχει οριστεί στις 06.00.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων επί του παράπλευρου δικτύου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν δεξιά του παράπλευρου δικτύου και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα από το ύψος του ΓΣΝ 424 Θεσσαλονίκης έως και τη συμβολή με τη δημοτική οδό Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντος της δημοτικής ενότητας Πολίχνης του δήμου Παύλου Μελά. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 06:00 έως τις 17:00.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.