Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έβρεξε... κλήσεις και σήμερα στην Τσιμισκή (φωτο)

Δεκάδες ροζ χαρτάκια τοποθέτησαν σήμερα οι δημοτικοί αστυνομικοί στα παμπρίζ των σταθμευμένων οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή.

Έβρεξε και σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... κλήσεις από τους δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι σαρώνουν κεντρικές αρτηρίες εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τόσο οι ίδιοι δημοτικοί αστυνομικοί όσο και πολίτες η πολύπαθη Τσιμισκή αδειάζει μέρα με τη μέρα από τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα. Και επειδή τις προηγούμενες ημέρες η δημοτική αστυνομία είχε δεχθεί κριτική ότι «έγραφε» μόνο τα διπλοπαρκαρισμένα, φαίνεται πως προχωρά σε πιο δραστικά μέτρα.

Δεκάδες ροζ χαρτάκια τοποθέτησαν οι δημοτικοί αστυνομικοί στα σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Τσιμισκή. Φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο site της δημοτικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο για θέματα δημόσιας τάξης Λευτέρη Κιοσέογλου, μέσα σε μια εβδομάδα, οι δημοτικοί σύμβουλοι έκοψαν περίπου 2.000 κλήσεις. Όπως τόνισε ο ίδιος, κυριότερη παράβαση αφορούσε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα για τα διπλοπαρκαρισμένα.

Αύριο ο κ. Κιοσέογλου αναμένεται να δώσει στην αρμόδια εισαγγελία τα στοιχεία από τις δύο πρώτες εβδομάδες που είναι στους δρόμους οι δημοτικοί αστυνομικοί.