Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε στα ροζ το Θεαγένειο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Το νοσοκομείο επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Στα ροζ φωταγωγήθηκε απόψε το βράδυ το αντικαρκινικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Θεαγένειο, στο πλαίσιο της εκστρατείας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η διοίκηση του νοσοκομείου όπου δίνεται καθημερινά μάχη με τον καρκίνο, σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης και την GP Pharma επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

«Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να φωτίσει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον καρκίνο, τη στήριξη στις γυναίκες με Καρκίνο Μαστού καθώς και ως ένδειξη αμέριστης ευγνωμοσύνης στους ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, σε όλα τα μέλη και προσωπικό του χειρουργικού Ογκολογικού Τμήματος Μαστού του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» καθώς και ως προς ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την σημαντικότητα της πρόληψης κατά του Καρκίνου Του Μαστού», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το «Θεαγένειο» για την αποψινή δράση.

Πηγή φωτογραφιών: Ψωμιάδου Δώρα/facebook