Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τη μοιραία πτώση 84χρονου με το αμάξι του στα νερά της Νέας Παραλίας

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την πτώση αυτοκινήτου στο ύψος του ναυτικού ομίλου, με θύμα τον ηλικιωμένο οδηγό του οχήματος

Ανακοίνωση για την πτώση του 84χρονου με το όχημά του στη θαλάσσια περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Θεσσαλονίκης, που σήμανε συναγερμό στις αρχές εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα. Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε με το αμάξι του στη θάλασσα στη Νέα Παραλία (video)

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Αναλυτικά:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό όχημα και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και κλιμάκιo δυτών της Ε.Μ.Α.Κ., οι οποίοι ανέσυραν 84χρονο ημεδαπό άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 84χρονος μεταφέρθηκε με το σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη ξηρά και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».