Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η διαφορετική αποστολή της Άμεσης Δράσης - Μετέφερε τον Άγιο Βασίλη στις παιδοογκολογικές κλινικές νοσοκομείων (vid)

Μετά από κλήση του Άγιου Βασίλη στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί με περιπολικό και μηχανές τον βοήθησαν να μεταφέρει τα παιχνίδια στις παιδοογκολογικές κλινικές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

Μια διαφορετική αποστολή είχαν να εκτελέσουν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από κλήση του Άγιου Βασίλη στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί με περιπολικό και μηχανές τον βοήθησαν να μεταφέρει τα παιχνίδια στις παιδοογκολογικές κλινικές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση «Άγιος Βασίλης» στήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και η αποστολή ξεκίνησε προκειμένου να λάβουν τα παιχνίδια τους τα παιδιά της «Λάμψης» που βρίσκονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ.

Ο αγαπημένος Άγιος τον παιδιών έφτασε άμεσα στις κλινικές των δύο νοσοκομείων και πρόλαβε να μοιράσει τα δώρα. Βέβαια στα παιδιά που είδαν τον Άγιο Βασίλη να καταφθάνει με περιπολικό και όχι με το έλκηθρό του, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί ένας αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης:

Η Λάμψη - Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος είχε ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τη βοήθειά της γι΄ αυτή τη διαφορετική εκδήλωση.

«Με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας ο Άγιος Βασίλης έκανε ένα ξεχωριστό ταξίδι στα νοσοκομεία μας, σκορπίζοντας χαμόγελα και δώρα στα παιδιά μας! Ήταν μια μέρα γεμάτη γέλιο, αγάπη και ενότητα καθώς ήμασταν μαζί, προσφέροντας υποστήριξη ο ένας στον άλλο και αγκαλιάζοντας το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων», αναφέρει η Λάμψη, ευχαριστώντας κάθε μέλος της αστυνομίας, στους γιατρούς και νοσηλευτές για την αταλάντευτη υποστήριξη και η αφοσίωση τους.

«Οι ήρωές μας: ο διευθυντής Άμεσης Δράσης Α/Δ' Αθανασάκος Κωνσταντίνος, ο Α’ Υποδ/ντης της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονικης Α/Δ' Καρακοντινός Ευστράτιος, ο Τμηματαρχης του Β' Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Α/Υ Γκουγκουμάτης Γεώργιος, η Υπαστυνόμος Α' Μελετλίδου Βασιλική και ο Υπαστυνόμος Β' Χατζησπύρογλου Στυλιανός και οι ομάδες ΔΙΑΣ κεντρικού και ανατολικού τομέα».