Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Κινηματογραφική ληστεία σε επιχείρηση-Πάλη του ιδιοκτήτη με τους δράστες (vid)

Οι δράστες μπήκαν στο χώρο της βιοτεχνίας ο οποίος βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην Ευκαρπία, αφαιρώντας χρήματα.

Ένοπλη ληστεία σε βιοτεχνία με είδη συσκευασίας σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ένας εκ των δύο δραστών μπήκε στο χώρο της βιοτεχνίας ο οποίος βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, αφαιρώντας αρχικά υλικά από την αποθήκη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το γραφείο για να πάρει χρήματα.

Τη στιγμή εκείνη ο ιδιοκτήτης της εξυπηρετούσε πελάτη στο κατάστημά του. Όταν ο 33χρονος μπήκε στο γραφείο, αντίκρισε τον δράστη. Ακολούθησαν φωνές και ένταση μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχείρησε να φύγει από τον χώρο, ωστόσο, ο πελάτης που ήταν στο κατάστημα τον κλώτσησε στα πόδια, με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ιδιοκτήτης και πελάτης ακινητοποίησαν τον δράστη. Ωστόσο, τη στιγμή εκείνη ο συνεργός του ληστή έφτασε στον χώρο της επιχείρησης με όχημα, μέσα στο οποίο μπήκε και ο ιδιοκτήτης.

 

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξε πάλη μεταξύ τους, με τους δράστες να δαγκώνουν τον ιδιοκτήτη και να τον χτυπούν στα πλευρά. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής το μισό σώμα του θύματος βρισκόταν έξω από το όχημα.

Μετά από 500 μέτρα από την επιχείρηση, ο 33χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο, το οποίο πλησίαζε στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ.

Με ωτοστόπ ο 33χρονος επέστρεψε στην επιχείρησή του και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.