Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στη σκηνή πλανόδιο μουσικό - Δείτε βίντεο

Μια αξέχαστη στιγμή στο Θέατρο Γης, κατά τη διάρκειας της συναυλίας του συγκροτήματος «Μέλισσες», έζησε ένας πλανόδιος τραγουδιστής στη Νέα Παραλία, ο Γιώργος

Μια μοναδική ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του μπροστά σε χιλιάδες θεατές είχε ένας πλανόδιος μουσικός στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ.

Ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», ανέβασε στη σκηνή του Θεάτρου Γης, όπου ερμήνευσε μπροστά σε χιλιάδες θεατές, τον Γιώργο, έναν πλανόδιο τραγουδιστή που τραγουδάει στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης ενώπιον περαστικών.

Ο Χρήστος Μάστορας, πριν ανεβάσει τον νεαρό τραγουδιστή στη σκηνή, κάλεσε τους παρευρισκόμενους της συναυλίας να απαθανατίσουν τη στιγμή και τους ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να προσκαλέσει εκεί τον Γιώργο όταν τον άκουσε ο ίδιος να τραγουδάει στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, όταν τον άκουσε να ερμηνεύει στη Νέα Παραλία, του έκανε και δεύτερη φωνή.

Το κοινό αποθέωσε τόσο τον Χρήστο Μάστορα για την πράξη του όσο και τον νεαρό Γιώργο, ο οποίος ανέβηκε με θάρρος στη σκηνή και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του μπροστά σε χιλιάδες θεατές.