Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πάγωσε η αγορά λόγω της επιδείνωσης του καιρού - Περιορισμένη η κίνηση

Μειωμένη η κίνηση στην αγορά λόγω του καιρού - Ανοιχτά και αύριο τα καταστήματα

Η πτώση της θερμοκρασίας πάγωσε την αγορά της Θεσσαλονίκης. Με το θερμόμετρο να δείχνει μόλις λίγους βαθμούς πάνω από το 0 -στις 10 πρωί στο κέντρο της πόλης η θερμοκρασία ήταν 6°C- η κίνηση είναι περιορισμένη. 

Όσοι αποφάσισαν να κατέβουν στην αγορά, έκαναν μια σύντομης διάρκειας βόλτα, τυλιγμένοι με σκουφιά, κασκόλ και γάντια, ενώ για τη συνέχεια προτίμησαν τα καφέ και τα εστιατόρια για τη ζέστη. 

Χοντρά μπουφάν και μπότες είναι απαραίτητα για όσους βγουν σήμερα από το σπίτι, ενώ μια ομπρέλα πρέπει να μπει στις τσάντες, αφού κατά διαστήματα χρειάζεται.

Στην Τσιμισκή η κίνηση είναι περιορισμένη, οι εκπτώσεις συνεχίζονται, αλλά οι περαστικοί κινούνται βιαστικά και δεν σταματούν εύκολα να χαζέψουν τις βιτρίνες. 

Image

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για επιδείνωση του καιρού μετά το μεσημέρι και χιονόπτωση στην πόλη αποθάρρυναν πολλούς από το να βγουν για ψώνια. 

Image

Ανάλογη είναι η εικόνα και στην Καλαμαριά, στη Βασ. Όλγας, όπως και στα δυτικά, ωστόσο αυξημένη κίνηση καταγράφεται στα εμπορικά κέντρα στην ανατολική πλευρά της πόλης. 

Σημειώνεται ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και αύριο, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, αλλά οι διαθέσεις του καταναλωτικού κοινού θα εξαρτηθούν και από τον καιρό. 

Image