Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν όπως να 'ναι ρούχα και παπούτσια και έκλεισαν το πεζοδρόμιο στην Εγνατία

Ο έμπορος ξεφόρτωσε και το πεζοδρόμιο… φορτώθηκε με εξοπλισμό καταστήματος ρουχισμού, εμποδίζοντας έτσι τη διέλευση των πεζών-Κάποιοι μάλιστα ήθελαν να… αγοράσουν από τον δρόμο!

Με ένα… περίεργο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι έτυχε να περνούν το πρωί της Πέμπτης την οδό Εγνατία, λίγο μετά το ύψος της Αντιγονιδών.

Κι αυτό γιατί τον δρόμο τους έκλεινε εξοπλισμός καταστήματος με είδη ρουχισμού, τα οποία μάλιστα βρίσκονται παντού στο πεζοδρόμιο, είτε… χύμα, είτε μέσα σε κούτες και σακούλες.

Image

Προφανώς ο έμπορος του καταστήματος ξεφόρτωσε άρον άρον ρούχα, κρεμάστρες αλλά και πλαστικές κούκλες οι οποίες ντύνονται με το εμπόρευμα έξω από το μαγαζί και έπειτα αποχώρησε. Αποτέλεσμα είναι από νωρίς το πρωί, οι υπάλληλοι του καταστήματος να έχουν επιφορτιστεί με το μάζεμα των… ασυμμάζευτων. 

Image

Εδώ και ώρες, λοιπόν, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα εξυπηρετούν τους πελάτες και ταυτόχρονα μαζεύουν και τακτοποιούν το ατελείωτο εμπόρευμα που από το πρωί, εμποδίζει τη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Μάλιστα, κάποιοι περαστικοί ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν ορισμένα από τα ρούχα που βρίσκονταν πεταμένα στο πεζοδρόμιο!

Image