Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για την άγρια επίθεση στην Πυλαία - Ελεύθερος ο 17χρονος

Να γίνει περαιτέρω έρευνα για το σοβαρό επεισόδιο μετά από σχολικό αγώνα ζητά η εισαγγελέας

Προκαταρκτική εξέταση για το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά τη λήξη αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας «Αντώνης Καραμπουρνιώτης» διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για την άγρια επίθεση σε σχολικό αγώνα στην Πυλαία

Υπενθυμίζεται ότι ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 17χρονος αλβανικής καταγωγής για την επίθεση σε τρεις μαθητές. Ο συλληφθείς φέρεται να είναι μαθητής άλλου σχολείου που αγωνίζεται στο σχολικό πρωτάθλημα αλλά δεν συμμετείχε στον αγώνα, μετά τη λήξη του οποίου έγινε η επίθεση.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει περαιτέρω και πιο διεισδυτική έρευνα, την οποία θα φέρει εις πέρας το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα ζητηθεί να προσκομιστούν ιατρικά έγγραφα και ιατροδικαστικές βεβαιώσεις, ενώ θα αναζητηθούν και άλλα άτομα που ενδεχομένως συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως ένας από τους ανήλικους που δέχθηκαν επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τον πατέρα του να δηλώνει πως οι μαθητές χτυπήθηκαν από άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατούσαν κράνη, πτυσσόμενα γκλοπ και άλλα αντικείμενα, όπως ξύλα και ρόπαλα.