Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ψυχολόγος και επιπλέον κοινωνικός λειτουργός στο Κέντρο Κοινότητας Λαγκαδά

Το Κέντρο Κοινότητας Λαγκαδά στελεχώθηκε με ψυχολόγο και μία επιπλέον κοινωνική λειτουργό - Η δήλωση του δημάρχου Ιωάννη Ταχματζίδη

Με επιπλέον προσωπικό στελεχώθηκε το Κέντρο Κοινότητας Λαγκαδά.

Σύμφωνα με τον δήμο Λαγκαδά, στο δυναμικό του κέντρου βρίσκεται πλέον ψυχολόγος για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης μέσα από ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες σε ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας.

Το Κέντρο ενισχύθηκε ακόμα με μια επιπλέον κοινωνική λειτουργό για τη, σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου, υποδοχή και διαχείριση αιτημάτων υποβολής αιτήσεων επιδομάτων αναπηρίας και άλλων παροχών κοινωνικού χαρακτήρα.

«Οι κοινωνικές υπηρεσίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά ενός δήμου, αφού πρόκειται για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας της διοίκησης με τους δημότες. Χάρη σε αυτές τις υπηρεσίες μπορούμε να αφουγκραστούμε καλύτερα τις ανάγκες των δημοτών μας, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω στο εγγύς μέλλον τον κοινωνικό χαρακτήρα του δήμου μας», δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης. Στόχος της διοίκησης του δήμου είναι η «καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών – ωφελούμενων του Κέντρο Κοινότητας Λαγκαδά».



Για τηλεφωνική επικοινωνία και προγραμματισμό ραντεβού με την ψυχολόγο οι δημότες μπορούν να καλούν στο 2394022389 και την κ. Σταματιάδου Κωνσταντίνα.

Για τηλεφωνική επικοινωνία και προγραμματισμό ραντεβού με την Κοινωνικό Λειτουργό, καλείτε στο 2394022760 και την κ. Ντάμπου Ρούλα.

Από τον δήμο Λαγκαδά υπογραμμίζεται ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας 2394025048 εξακολουθεί να ισχύει για υποβολή αιτήσεων και εκτίμηση αναγκών όπως ίσχυε μέχρι τώρα.