Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν τραπεζοκαθίσματα από την πλατεία Αριστοτέλους (φωτο)

Δύο καταστήματα συνέχισαν να έχουν απλωμένα τραπεζοκαθίσματα παρότι τους είχε επιδοθεί ειδοποιητήριο το προηγούμενο διάστημα

Παράνομα τοποθετημένα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Αριστοτέλους απομάκρυνε το πρωί της Παρασκευής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Προσόδων του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Η επιχείρηση απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων πραγματοποιήθηκε σε δύο καταστήματα στα οποία το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει έλεγχος.

Κατά τον έλεγχο είχαν εντοπιστεί τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα και είχε επιδοθεί ειδοποιητήριο στους επιχειρηματίες για την απομάκρυνση τους. Σε νέο έλεγχο σήμερα διαπιστώθηκε ότι δεν απομακρύνθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα που ήταν σε χώρο που δεν προβλεπόταν στην άδεια των καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν 11 τραπέζια και 31 καρέκλες.

Σε δήλωσή του στη Voria.gr ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής επισήμανε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή, έως ότου ολοκληρωθεί η θητεία του στο τέλος Δεκεμβρίου 2023, θα συνεχίσει τους ελέγχους για τη βελτίωση του δημόσιου χώρου. Οι έλεγχοι και οι άρσεις παράνομων τραπεζοκαθισμάτων αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες.

Image
Image
Image