Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα - Κατασχέθηκαν πάνω από 750 πακέτα

Χειροπέδες σε τρεις Πακιστανούς και έναν Έλληνα

Συνελήφθησαν χθες δύο Πακιστανοί, ηλικίας 20 και 24 ετών, καθώς και ένας 38χρονος Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 705 πακέτα τσιγάρα και 12 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Επιπλέον, πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας, συνέλαβαν σε περιοχή των Κουφαλίων 17χρονο Πακιστανό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 50 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν επί αυτών την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.