Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τρεις αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές

Οι κλοπές έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 25 Μαρτίου

Σε αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα:

  • Από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες χθες (25-03-2024), 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Εύοσμο και αφαίρεσε από τσαντάκι το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον χρηματικό ποσό, το οποίο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ τα χρήματα που αφαιρέθηκαν από το ανωτέρω κατάστημα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί Βούλευμα Εφετών Θεσσαλονίκης, το οποίο αντικαθιστά τους περιοριστικούς όρους της υποχρέωσης εμφάνισής του στο Τμήμα Ασφάλειας του τόπου διαμονής του, σε προσωρινή κράτησή του μέχρι την οριστική εκδίκαση της κατ’ αυτού κατηγορίας του, καθώς και ότι εντός του τρέχοντος μήνα διέρρηξε έτερο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κορδελιό αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και έγγραφα.
  • Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» πρώτες πρωινές ώρες της 25-03-2024 στο κέντρο της πόλης, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε δύο αυτοκίνητα και αφαίρεσε από το ένα, δύο σακίδια με είδη ρουχισμού, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και πορτοφόλι με διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.
  • Συνελήφθη από κληθέντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, μεσημβρινές ώρες χθες (25-03-2024), 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντός λεωφορείου αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από γυναίκα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.