Skip to main content

Θεσσαλονίκης: Με τις διοικήσεις φορέων του Πολιτισμού συναντήθηκε ο Μπεκίρης

Ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είδε τρεις διευθύντριες φορέων του Πολιτισμού και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής είχε για μία ακόμη φορά, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Μπεκίρης με στόχο τόσο την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου, όσο και την καταγραφή και αξιοποίηση προτάσεων από τους παραγωγικούς φορείς.

Συγκεκριμένα ο κύριος Μπεκίρης μεταξύ άλλων φιλοξένησε στο γραφείο του, τη Γενική Διευθύντρια του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων – Εικαστικών τεχνών MOMUS κ. Φανή Τσατσάια, την Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Ευγενία Αλεξανδροπούλου -Αιγυπτιάδου, την Γενική Διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης κ. Αναστασία Γκαδόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής  Μακεδονίας κ. Πάρι Μπίλια, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς, Ευλαμπία Ντόντη και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ της Α’ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρο Μητράκα.

Image