Skip to main content

Θλίψη στην Καβάλα για 17χρονη μαθήτρια που έφυγε από τη ζωή - Ακύρωση εκδηλώσεων στον δήμο Παγγαίου

Η 17χρονη μαθήτρια είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο προ ημερών, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή

Το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023 άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας η Ευγενία-Μαρία Καζαντζίδου από το Κοκκινοχώρι του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Η 17χρονη μαθήτρια είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο προ ημερών, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Κατά πληροφορίες, η άτυχη 17χρονη είχε ανεύρυσμα, ενώ οι συμμαθητές της ακύρωσαν την προγραμματισμένη πενταήμερη εκδρομή, λόγω της εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

Από το πρωί συλλογικότητες και φορείς του Παγγαίου ακυρώνουν προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους για τον χαμό της νεαρής μαθήτριας. Επίσης, αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ Ορφανίου και Άρη Πηγών.

Δήμος Παγγαίου: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Δημοτική Αρχή του Παγγαίου, αναφέροντας τα εξής:

«Για σήμερα 16.12.23 αναβάλλονται ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό ενός νεαρού κοριτσιού κάτοικο Κοκκινοχωρίου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Η κηδεία της Ευγενίας-Μαρίας Καζαντζίδου θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023, στον ιερό ναό Αγίου Νέστορα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Πηγή: kavalapost.gr