Skip to main content

Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά, από επίθεση με μαχαίρι

Η αστυνομία που κλήθηκε στη γειτονιά Far Rockaway τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής βρήκε τα θύματα σε σπίτι το οποίο είχε πάρει φωτιά

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία που κλήθηκε στη γειτονιά Far Rockaway τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής βρήκε τα θύματα σε σπίτι το οποίο είχε πάρει φωτιά.

Ο δράστης μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς, πριν πυροβοληθεί από τον έναν από τους τραυματισμένους ενστόλους. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 05:10 τοπική ώρα, όταν μια «νεαρή γυναίκα που τηλεφώνησε είπε πως ο ξάδελφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Δύο αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση Beach 22nd Street, όπου είδαν έναν άνδρα να βγαίνει κρατώντας αποσκευές.

Οταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μιλήσουν στον άνδρα, αυτός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον έναν από αυτούς στον λαιμό και τον θώρακα και τον άλλον στο κεφάλι. Τότε ο ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να βγάλει το όπλο του και να πυροβολήσει τον ύποπτο.