Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
x

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Η τραγωδία πιθανότατα συντελέστηκε τις νυχτερινές ώρες, όμως ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή, που βρίσκεται επί τόπου

Οικονομικής φύσεως φέρονται ότι είναι τα αιτία της οικογενειακής τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ο 46χρονος αρχιφύλακας, σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο του και την πεθερά του, οι οποίες βρέθηκαν στο ένα δωμάτιο του σπιτιού, ενώ ο ίδιος και το τριάμιση ετών κοριτσάκι του βρέθηκαν νεκροί σε διπλανό δωμάτιο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τραγωδία πιθανότατα συντελέστηκε τις νυχτερινές ώρες, όμως ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή, που βρίσκεται επί τόπου.

Όλα έγιναν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με τη σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της τραγωδίας.

Ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της φρουράς της Βουλής και ήταν με απόσπαση από το 1996 στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ